Божков: Само аз мога да ви дам това, което другите ви обещават

NetNews

"България изпраща тежка година, за да посрещне още по-тежка.

България изпраща още една година, в която е не просто бедна, а най-бедната. И не просто корумпирана, а най-корумпираната".

Това написа в профила си във Фейсбук пребиваващият в Дубай бизнесмен Васил Божков.

"Корупцията погубва бъдещето ни. Корупцията изяжда образованието на децата ни, здравните грижи за родителите ни. Изцежда икономиката. Корупцията убива шансовете за прогрес и просперитет на България.

Хунтата е ожесточена и ненаситна. Окопала се е във властта – последният гарант за оцеляване в хранителната верига на обръчите от зависимости.

Време е. Следващата година е Вашето време на избор. За това дали България ще има още по-лоша година и ще продължи надолу. Само Вие можете да изберете България да обърне неумолимия ход и да тръгне нагоре.

Слушам и гледам внимателно какво се случва в българското политическо пространство. Виждам заявките. Но най-важното е – аз знам кой всъщност стои зад тези заявки. Защото всички, които загряват на тъча, за да играят на този терен, са ме търсили в един или друг момент за подкрепа. Нещо повече – всички те са били в един или в друг формат качени на каруцата с табела “управление на България”. А както всички виждаме, тиквата все още не се е превърнала в каляска.

Ще бъда честен с Вас – истината е, че това, което другите Ви обещават, само аз мога да Ви дам.

Аз съм човек на думата. Днес, в навечерието на Рождество Христово, аз Ви давам думата си – моята кауза е България. България на прогреса и просперитета. Няма да правя компромис с никого и за нищо. Моята коалиция може да бъде само една – с всички Вас, които справедливо искате по-добър живот.

Светли празници!", завърши Васи Божков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Близо 15 000 лева дариха служителите на НСО на децата на „Българската Коледа“

Служителите на Националната служба за охрана (НСО) дариха 14 489 лева в подкрепа на каузата на „Българската Коледа“. Осемнадесетото издание на благотворителната инициатива под егидата на Президента на Републиката е под надслов „Заедно за децата с хронични заболявания – да превърнем надеждата в реалност“. Поредното издание на инициативата ще подпомогне […]