Бойко Борисов: Всичко добро в България е дошло от ЕС! Да вдигнем ветото за Северна Македония ВИДЕО

NetNews

До този момент всичко добро, което се е е случило в България, е било благодарение на ЕС. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Премиерът трябва да вземе смели решения. Депутатите на ГЕРБ ще подкрепят падането на ветото за Северна Македония, заяви лидерът на ГЕРБ.

„До този момент всичко добро, което се е е случило в България, е било благодарение на ЕС. Френското председателство е дало най-добрата рамка за Северна Македония. По-добра от тази не може да се направи и е поело пълното пълния контрол в лицето на Европейската комисия към изпълнението на всички точки“. Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му точно в работата на българското и северномакедонското правителство не е свършено нищо за 6 месеца.

„Председателството е крачка напред към разширяването на страните от Западните балкани, а протоколът даже не е подписан. Кирил Петков си позволява да лъже в Брюксел, че на Слави Трифонов министърката му пречи и че ГЕРБ му пречат на честното лъжливо момче и който не е с него, е мафия“, каза още Борисов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Харисън Форд влиза в петия сезон на хитовия сериал „Йелоустоун“

Сериалът „Йелоустоун“ на Paramount е един от най-продуктивните сериали по американската телевизия. Съвременната уестърн драма, създадена от Тейлър Шеридан и с участието на Кевин Костнър в главната роля, ще има премиера на петия си сезон на 13 ноември. „Йелоустоун“ вече има един спиноф по Paramount+, „1883“, и още два са […]