Бойко Борисов е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо

NetNews

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков ще пусне сигнал до прокуратурата за престъпления, извършени от бившия премиер и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. В предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком" Рашков увери, че това ще стане до края на следващата работна седмица. Въпреки всичко министърът на вътрешните работи не е оптимист, че в настоящия си състав прокуратурата ще предприеме разследване срещу Борисов.

"Днес пристигна при мен един човек, който ми съобщи такива ужасяващи неща, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е било казано, че жена му и децата му няма да разберат дали не ядат неговото месо", цитира източника си Рашков.

Служебният вътрешен министър е получил този сигнал в кабинета си днес и смята да го подаде в прокуратурата.

"Искам да изчакам говорителите на бившия премиер Бойко Борисов. И той се е изказал и говори за плод-зеленчук в неговия типичен изключително интелигентен стил – за мисирки и тулупи. Той вече няма думата и няма да се съобразя с тях", допълни Рашков.

"Не са направени опити за унищожаване на доказателства. Физически са унищожавани материали, събирани до формирането на това правителство, които материали са резултати на СРС. Този факт трябва да говори достатъчно много за българския народ", обясни Рашков по повод скандала с подслушванията.

"Премиерът от Банкя каза, че няма как да не може да се установи дали има или няма използвани СРС-та по отношение на политици, защото тези технически средства оставят следи. Очевидно Борисов не е наясно с механизма. Нека да кажем, че ние двамата с теб (бе. ред. обръщайки се към водещия на предаването Сашо Диков) сме на работа. Непосредствено да се слуша и нашият разговор, това се възприема слухово и ако намерят за необходимо, може да го отразят някъде", обясни министърът на вътрешните работи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нидерландия разхлабва мерките от 5 юни

Нидерландското правителство ще отмени редица противоепидемични ограничения от 5 юни. Това съобщи на пресконференция изпълняващият длъжността министър-председател на Нидерландия Марк Рюте, предаде Фокус, цитирайки TACC. По-рано беше планирано следващият етап от премахването на ограниченията да влезе в сила на 9 юни, но властите решиха да изтеглят датата на фона на […]