Бойко Борисов пак излъга

NetNews

На срещата с младежката организация на ГЕРБ бившият министър-председател заяви, че Гърция вече е получила 30 милиарда евро от плана за възстановяване на икономиката на страните членки на ЕС, а България – нищо! За тази огромна загуба за страната той обвини временното правителство, защото, ако бил той, ние също сме щели да си получим дължимото!?

Това твърдение е чиста спекулативна лъжа! Урсула фон дер Лайен е посетила на 17-ти юни Гърция и Дания, след като комисията е одобрила плановете на Испания и Португалия, но за сега нито една страна членка не е получила никакви пари, защото Унгария и Полша блокират целия процес.

Най-стряскащото в случая не е дебелата лъжа на Бойко Борисов, а липсата на каквато и да е реакцията от редиците на партиите опоненти и то в предизборен период! Българските медии също вместо да си вършат работата, с анализи и коментари, те отминават Бойковата пропаганда с всеобщо гробно мълчание!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рашков: В Смолян се оказва безпрецедентен натиск върху граждани преди вота

Областният управител на Смолян съобщи, че в неговата област, в някои от населените места се оказва безпрецедентен натиск върху обикновения български гражданин, който ще гласува, по всякакви линии. Това съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков след днешното заседание на кабинета, предаде репортер на БГНЕС. Всичко се използва […]