Бойко Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някого на филета

NetNews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов коментира обвиненията, че по време на последната предизборна кампания са били подслушвани опозиционни политици. Борисов се включи на живо в социалната мрежа Facebook от централата на партията, където събра останалите ръководители на ГЕРБ, както и част от младежките кадри в редиците. Мероприятието, по стар обичай на бившите управляващи, не беше достъпно за представители на медиите.

"Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, разгневи се Борисов, отново припомняйки злочестата съдба на дядо си.

„Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания“, допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

УЕФА маха правилото за гол на чужд терен

УЕФА е на път да направи революционна промяна във футболните правила що се отнася до елиминационната фаза в европейските клубни турнири. Специалната комисия към централата реши да премахне правилото за предимство на отбор, отбелязал повече голове на чужд терен при равен общ резултат в пряка елиминация в два мача на […]