Бойко Ноев: Гешев няма ход, изчерпан е

NetNews

"Има голяма заплаха за националната сигурност, като се компрометира изборният процес. Бойко Борисов ескалира публичните съмнения в резултата на изборите. Той прави като Тръмп. Същото прави и Натаняху сега в Израел. Това са самовлюбени диктаторски типове, приватизирали властта в свой публичен интерес. Борисов може да компрометира изборите на 11 юли. Това е огромна заплаха за националната сигурност. Той може да изкара на улицата момчетата с челни фланелки".

Това каза по 7/8 ТВ Бойко Ноев.

Ето и останалата част от казаното от Ноев, представена от Фрог нюз.

"Борисов го питат за Мата Хари, той казва, че е евроатлантик. Не може да криеш лъжи и всякакви други извращения на обществения морал зад евроатлантизма. Хора, мошеници, шмекери, които говорят като защитници на евроатлантизма, нанасят щета върху публичното възприятие за нашата общност. Мата Хари е НАТО. Това е, което се получава накрая. Ние сме в началото на края. Тези, които отидат в парламента, трябва да сложат края.

Няма кой да ни освободи, ако ние самите не се освободим от мафията. Това е най-големият проблем за нашата национална сигурност. САЩ направиха някаква форма на подкрепа, но ние трябва да си свършим работата.

Голяма е външната сила. Тя е голяма и в управлението на глобалните парични посоки. Те /бел. ред. САЩ/ казват, че у нас има корупция и това не им харесва. Те въвеждат съответните ограничения. Затова тези, които казват, че американците се намесват във вътрешните ни работи, не са прави . Важно е, че посочиха тези фигури. /бел. ред. Делян Пеевски, Илко Желязков, Васил Божков/. Важно е, че те не пожелаха да се срещнат с Иван Гешев. Това беше покана той да си ходи. Само един човек има в държавата, който е лидер на партия и това е Бойко Борисов.

Всички говорим за Пеевски, сега той е лошият. Миналата година Борисов уволни трима свои министри- Младен Маринов, Караниколов и Владислав Горанов, като обясни, че са свързани с Пеевски. Младен Маринов води листата на ГЕРБ в София-област. На тях не им пука. В редиците на ГЕРБ има добри хора. В тях има дълбоко разочарование, особено тези на по-високи нива, които са се жертвали за Борисов. Те сега са сменени от едни комсомолци, които са се продали, все едно са си купили фабрика на 10-ти ноември.

Действията на служебното правителство са стъпка в правилната посока. Но това съвсем не е достатъчно. Разбираме, че в Правителствена болница и „Автомагистрали“ не искат да си ходят.

Иван Гешев няма ход. Той отдавна е изчерпан. Оставят се и следи за престъпления. Но имам обосновани предположения, че Иван Гешев участва в прикриване на престъпения. Гешев и Цацаров са лично намесени в предоставяне на Интерпол на фалшиви имена на руснаците, които са били у нас. За Гешев не зная дали избавление е да си подаде оставката и да отиде в забвение или да попадне под ударите на закона.

Ако създадете инициативен комитет за издигане на Бойко Рашков за главен прокурор, може да ме пишете в инициативния комитет.

Рашков се е хвърлил да води тежка битка. Той водеше такава в качеството като шеф на Бюрото за контрол на СРС. Депутатите тогава го гледаха с насмешка в парламента и люпеха семки. Той трябва да бъде подкрепен от всички честни хора, както и другите действия за демонтиране на кабинета.

Бойко Борисов се е натрапил на тази среща в американското посолство. Той не може да влезе с взлом. Но той отива там като човек, посочен с половин уста в документа на САЩ. Ако той се размине само с оставка и отиване в небитието, ще има голям късмет. Но той според мен ще носи отговорност. Тази корупция, тези милиарди – няма как да не носиш отговорност. Той обясняваше как в качеството му на премиер, дежурният от МВР го буди да му докладва всичко. Този човек каза, че е научил за руските шпиони от медиите. Да не говорим за къщата в Барселона и за Мата Хари.

За да влезе някой в списъка по закона „Магнитски“, трябва да има категорично факти и данни. Трябва да може това нещо да издържи в съда. Досега САЩ нямат загубено дело. Няма как това да бъде само на медийни публикации. Стефан Янев бе пестелив в оценките си за разрухата, която те са заварили. Борисов е работил пряко с началниците на служби, той ги е привиквал в сряда с главния прокурор. Там Гешев му казва: „Шефе“. Това е голяма щета за България.

Това, което съм видял и зная за себе си беше документ, който носи атрибутите на ДАНС. Там се анализират мои участия в медиите, има информация за мои пътувания. Има изготввител на тази справка. За това съм написал официално писмо до новия председател на ДАНС и очаквам отговор кой е поръчал този материал. Зная за себе си, че съм подслушван, но не съм го видял.

За ДПС има сериозни последствия, след като поставиха под съмнение резултатите на финансовото министерство на САЩ. Заемайки тази позиция, ДПС влиза в една тежка изолация".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вече не искат оставката, а отстраняването на Гешев

Снощи бе блокирано движението на трамваите пред Съдебната палата, където палатковият лагер продължи да се разраства. Протестиращите вече искат не оставката, а отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, предаде БНР. "Сега вървиме по пътя – както беше миналата година с Борисов. Осъзнатите граждани са с позиция, денонощно има присъствие, колкото […]