Бойко Рашков оглавява Националната комисия за борба с трафика на хора

NetNews

Правителството прие решение, с което определи вицепремиера по обществения ред и сигурността и министър на вътрешните работи Бойко Рашков за председател на Националната комисия за борба с трафика на хора към Министерския съвет.

Националната комисия организира и координира взаимодействието между отделните ведомства и организации по прилагането на Закона за борба с трафика на хора, ръководи прилагането на националната политика и стратегия в областта на противодействието на това престъпление, ежегодно разработва и представя за утвърждаване от Министерския съвет национална програма за предотвратяване и противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите му.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕБВР дава 60 млн. евро на "Еврохолд" за придобиването на ЧЕЗ

Заем до 60 млн. евро на Източноевропейска електрическа компания B.V., изцяло притежавано дъщерно дружество на "Еврохолд България" АД, разрешава Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР). Съобщението е от централата на финансовата институция в Лондон. Средствата са предназначени за финансиране на покупката на активите на чешката група ЧЕЗ в България […]