Боклукчийски камион помете 7 автомобила във Варна

NetNews

Камион блъсна 7 автомобила на паркинг в район “Младост” във Варна. Тежката машина е собственост на местната сметопочистваща фирма. Преди катастрофата шофьорът слязъл от камиона, за да помогне на работниците. В този момент машината е тръгнала и сама ударила колите.

За щастие няма пострадали хора, но някои от автомобилите са със сериозни щети. Проверка на МВР показала, че шофьорът не е употребил алкохол или наркотици. По случая е образувано досъдебно производство.

Живеещите в бл. 136 и бл. 138 в ж.к. „Младост“ във Варна останаха втрещени от гледката на паркинга, където нощуват автомобилите им, съобщиха очевидци за Varna24.bg. По думите на водача на камиона, поради някакъв технически проблем, тежката машина е тръгнала назад и докато той овладее ситуацията, пораженията вече са били налице. Шофьорът е силно притеснен, докато собствениците на потрошените коли търсят обяснение за случилото се и сипят обвинения.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Засилва се недоволството от хаотичната мобилизация в Русия

Засилва се недоволството в Русия от хаотичната частична военна мобилизация, която има за цел да осигури 300 хиляди резервисти за „специалната военна операция“ в Украйна, отбелязва Ройтерс в свой материал по темата, предаде БТА. Главният редактор на руската държавна телевизия Ар Ти Маргарита Симонян, която е твърд поддръжник на Кремъл, […]