Болка повали Мира Добрева

NetNews

Мира Добрева призна в социалната мрежа Инстаграм, че е повалена от коварна болка. Красивата водеща на БНТ показа кадър, на който лежи и е с маска. Към него е написала "Зъбобол“, пише burgas24.bg. В следващите си сторита любимото лице от малкия екран разкрива, че се е стигнало до вадене на зъб – мъдрец, заради който я е мъчила ужасна болка. Мира благодари на лекарите, които са я избавили от огромната мъка, но не спира дотук.

Блондинката съветва последователите си да слагат лед два часа след ваденето на зъб. "Точно на мястото на интервенцията“, добавя тя, пускайки кадър, на който е с превързано лице. Такава препоръка ѝ били дали лично стоматолозите.

Добрева обещава на почитателите си да показва както хубавите моменти в живота си, така и всички лоши, през които минава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Полицията разследва смъртта на русенец

Полицията разследва смъртта на русенец, открит починал в стая на жилището си, в която имало следи от пожар, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град. Сигналът за починалия 47-годишен мъж, открит в апартамента си в русенския квартал "Родина", бил получен около 18.30 часа вчера. На място били изпратени […]