Бонбонова от „Ергенът“ разкри имало ли е секс в риалитито пред Николаос Цитиридис

NetNews

Благовеста Бонбонова бе отпратена от „Ергенът“ Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си тръгна със сълзи на очи и преживя много тежко безразличието на мачото, в когото открито заяви, че е влюбена.

След отпадането си тя направи много интимно признание и заяви с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на „Ергенът“.

При гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с култовия гологлав водещ. Той бе толкова засрамен, че дори не успя да реагира на нейните напористи намеци и интимни закачки.

Все пак се поинтересува дали някое от момичетата е правило секс по време на снимките на „Ергенът“. Тя заяви, че вероятно е имало такава възможност, но тя е пропуснала. Колебливо заяви, че не вярва някое от останалите момичета да е мърсувала в къщата, но пък не звучеше много убедително.

В крайна сметка стана ясно, че в момента Блага има човек до себе си, но не било нищо специално и сериозно. Най-голямата цел в живота ѝ била да има здраво и сплотено семейство, пише show.blitz.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Има заподозрян за пожара в дома за възрастни във Варна

Образувано е досъдебно производство след пожара в дома за възрастни хора във Варна, има четирима починали, двама са настанени в болница. Извършва се аутопсия на четирите тела. Има заподозрян, който е обитател на дома, съобщиха на брифинг от прокуратурата. Преместен е от друг дом в град Девня, който е закрит. […]