Бонучи измъкна Ювентус от позор срещу последния в класирането

NetNews

Ювентус постигна успех с 2:1 над Венеция, с което тимът се доближи до гарантирането на място в Шампионската лига догодина, но едва не изгуби точки срещу последния в класирането.

Леонардо Бонучи трябваше да вкара двете попадения за „старата госпожа“, за да даде аванс на два пъти на тима, тъй като Матия Араму направи 1:1 в 71′ с красиво изпълнение от границата на наказателното поле.

„Бианконерите“ трябваше да спечелят с лекота това си домакинство, тъй като съперникът влезе в мача след серия от 8 поредни поражения, но вместо това Масимилиано Алегри и компания трепереха до последно за трите точки.

По-късно днес Рома приема Болоня и при всичко друго, освен победа за „римските вълци“, топ 4 ще бъде гарантирано за Юве.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>?? ???????? ????? ⚽️⚽️<a href=“https://twitter.com/hashtag/JuveVenezia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#JuveVenezia</a> <a href=“https://twitter.com/hashtag/FinoAllaFine?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#FinoAllaFine</a> <a href=“https://twitter.com/hashtag/ForzaJuve?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#ForzaJuve</a> <a href=“https://t.co/BqbJxFI0Kf“>pic.twitter.com/BqbJxFI0Kf</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href=“https://twitter.com/juventusfcen/status/1520743594277101572?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 1, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лилия Стефанова стана майка докато мъжът й оцелява в Украйна

Тези дни първата си рожба прегърна певицата от „Ку-Ку Бенд“ Лилия Стефанова. 32-годишната брюнетка все още не е обявила радостната новина в социалната мрежа. Но това разкри в интервю нейният съпруг – депутатът от ИТН Станислав Балабанов, пише Хотнюз. Радостната новина го споходила чак в Украйна, където ракетен удар се […]