Борисов: Има много по-угоени дебелаци от мен (ВИДЕО)

NetNews

Ти към кои се числиш – иновативен ли си, роботизиран ли си? Защото има едни страшни дебелаци, много по-големи дебелаци от мен, угоени, които искат да ме изкарат мен дебел, които говорят от името на умните и красивите. Я им кажи ти какво правиш в хирургията", обърна се премиерът Бойко Борисов към проф. Григор Горчев, който е с него по време на инспекция на строителството на магистрала "Хемус" в района на Плевен.

"Като седнете довечера в Плевен, може да им разкажеш какво си видял – мост след мост. На едното място копаем, на другото минаваме отгоре с мост. Това е много тежко и трудно строителство", каза още премиерът.

"Много говорят нашите опоненти. Но не знаят ние защо правим пътни възли и говорят, че така се оскъпява – ама как без тях да се качват от селата и градовете и те на магистралата. А ние правим за всички пътни възли, за да могат да ползват магистралата и да пътуват бързо за работа. Нека излязат и да кажат какво са направили", призова министър-председателят.

"Действайте и ние действаме. И не ги коментираме, а само показваме направеното", заключи Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Роналдо: Беше ужасно! Извинявам се на всички майки за прическата си от Мондиал 2002

Роналдо Феномена се върна към уникалната си прическа от Мондиал 2002. Пред Спорт Илюстрейтид той обясни защо я е направил, като преди това поднесе извиненията си към всички майки. "Беше ужасно! Извинявам се на всички майки, които е трябвало да видят децата си с моята прическа. Ще обясня защо я […]