Борисов нямало да се кандидатира за президент

NetNews

„Няма да съм аз категорично“. Така премиерът в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президент на предстоящите президентски избори. Коментарът си той направи на брифинг в централата на ГЕРБ

По думите му кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде коренно различен от сегашния разединител – с проевропейска и пронатовска ориентация, уточнява Actualno.com. Борисов настоя „За“ стабилна държава, като допълни, че е против протестите, които пречат, но подкрепя протестите, които са оздравителни. Той подкрепя протестите, защото те са оздравителни, но когато са идвали под неговите прозорци, е приемал протестиращите.

Борисов очаква да има зверска лъжа на предсрочните избори. Бил свикнал на негов гръб да си правят политиката и това не го притеснявало. Премиерът в оставка пожела на всички негови опоненти да управляват три мандата и да носят отговорност.

Според него българският народ имал страшен инстинкт и видял, че ГЕРБ се поправят, когато били надменни и им дали втори шанс. Дори Тодор Живков не е имал президент и премиер, а Румен Радев е точно такъв в момента, изтъкна Борисов. Според него, след като се върнали Мая Манолова, Мария Капон, Бабикян и Дончева, напълно нормално било да се върне и Боби Михайлов начело на БФС. Нали и за това няма да ми търсите отговорност, запита Борисов.

„След няколко седмици кортежите на мутрите ще спрат на „Червило“", заяви Бойко Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Audi показа цветни състезателни R8-ци с цена от 350 хиляди евро

Точно за Великден, Audi показа 6 цветни състезателни R8-ци, всяка от които има скромната цена от 350 хиляди евро. Автомобилите са базирани на състезателната R8 LMS GT2, като единствената разлика е в боята, която е лимитирана единствено за точно тези шест екземпляра. Всяка една от колите е напълно подготвена за […]