Борисов: Радев отрови политическата среда

NetNews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разговаря с д-р Герхард Валерс от Фондация “Конрад Аденауер". Това съобщиха от пресцентъра на партията.

В рамките на разговора Борисов информира д-р Валерс за актуалната политическа ситуация у нас, както и за своите ежедневни срещи с младежи от ГЕРБ.

„Дадоха ми много енергия и нови идеи. Младите в партията могат да променят политическата среда у нас, която бе отровена с налаганата от Румен Радев политика на разделението и отричане на различните мнения. Затова много от тях намериха място в листите ни за изборите, включително и на челни места. В ГЕРБ се обновяваме непрекъснато, защото хората очакват от нас да бъдем по-добри всеки ден“, посочи Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ отбеляза, че основен приоритет на партията за следващите 4 години е България да се превърне в най-доброто място за правене на бизнес в Европа, като така се подаде ръка на младите и българите в чужбина.

„Това ще стане с намаляване на административната и регулаторна тежест, облекчаване на инвестиционния процес и гарантирането на бърз кариерен старт за младите“, допълни той.

Двамата изтъкнаха и традиционно доброто сътрудничество между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер". Д-р Валерс увери Бойко Борисов, че Фондацията цени високо ГЕРБ като част от голямото дясно-центристко семейство на Европа, както и приноса на партията в утвърждаването на евроатлантизма като модел на развитие на България.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Фаучи: Сега вариантът Делта на коронавируса е най-голямата заплаха

Директорът на Националния институт по алергии и инфекциозни болести д-р Антъни Фаучи заяви по време на пресконференция във вторник, че вариантът Делта (Delta) на Covid-19, открит за първи път в Индия, е най-голямата заплаха в Съединените щати в усилията на страната да се справи с коронавируса. Вариантът Делта се предава […]