Борисов с мил жест към две закъсали жени на пътя (ВИДЕО)

NetNews

Министър-председателят Бойко Борисов показа голямо сърце по време на една от поредните си обиколки из страната. Лидерът на ГЕРБ правеше инспекция в Плевенско, когато забелязал Пенка Димова, която пътувала за града с дъщеря си, за да прибере съпруга си от болницата. Колата им обаче се развалила – изтекло маслото.

Премиерът видял жените на пътя и спрял джипката. Като разбрал, че възрастната г-жа Димова трябва да прибере съпруга си от болницата, той лично я закарал до медицинското заведение в Плевен.

"Спряхме да ѝ помогнем, но се оказа, че трябвало да дойде до болницата за изписване на мъжа ѝ. Тя се беше толкова притеснила и я докарахме до тук. Молбата ми е да вземеш да я успокоиш", обърна се Борисов към административния директор на болницата.

Жената благодари на министър-председателя за жеста.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето как Музеят на хумора и сатирата ще отпразнува 1 април

Измина малко повече от година, откакто Музеят на хумора и сатирата затвори врати за първи път заради пандемията. В навечерието на 49-ия си рожден ден искаме да кажем голямо благодаря на нашата публика, че ни подкрепи онлайн и лично, докато бяхме отворени, казват от Музея. "И ето, че наближи 1 […]