Борисов: Що ме държите един месец премиер?!

NetNews

“Вижте как ги касираха /б.р – изборите/ изборите в Австрия. Ще има перманентно служебно правителство. Извикахме неслучайно международни наблюдатели, всички казаха, че изборите са били конкурентни, прозрачни, ефективно машинно гласуване, изборите били демократични”.

Това заяви днес премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с актива на столичните общинари от ГЕРБ.

“Нали знаете – който нож вади, от нож ще умре. Така е казал народът. Колегата депутат Слави Трифонов може би не разбра какво му направиха – всички си отхвърлиха своите избирателни закони, подкрепихме им всичко, но от второто четене депутатът носи цялата отговорност за провалените следващи избори и това ще му го напомням всеки ден. Когато ги касират, ще го обвиним в задкулисие с Радев, че иска да обяви диктатура. Гласувайте с 200 за тях. и се смейте с глас на това, което ще направят”, заяви беше лидерът на ГЕРБ.

“Неслучайно бързахме да им върнем мандата. Не знам кога президентът ще го даде. нямало законов срок. Нали бързахте за правителство? Имате депутати, действайте. Шестата, петата партия да се държат като победители… ми класирай се първи. Ами за мен "Левски" е шампион, ще си викам така, щото така си мисля. Това ли е тяхната логика? Защо ще правим избори тогава? Нови избори ще са същите. извадете ГЕРБ и кажете с кои, как и защо тогава, а не сега”, каза още Борисов.

“Нали искахте да се махнем? Един месец мина, вие ме държите премиер. Що?”, попита премиерът в оставка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рогозин: Комплекс с ядрена инсталация ще е пробив в Космоса

Генералният директор на „Роскосмос“ Дмитрий Рогозин заяви, че появата на перспективни руски кораби и орбитални станции с ядрени енергийни инсталации ще бъде истински пробив. „Конструкциите на този транспортно-енергиен модул вече са реални. Смятам, че това ще бъде пробив“, заяви Рогозин по телевизия „Русия 1“, предаде сайтът "Атомная енергия". „Роскосмос“ сключи […]