Боряна Калейн: Представянето си го отчитам като победа над самата себе си

NetNews

Българската гимнастичка Боряна Калейн, която завърши пета в индивидуалния многобой, сподели след участието си в Токио, че е щастлива и горда от себе си.

"Чувствам се много добре. Щастлива и горда съм от това, което постигнах. Имах тежка психическа подготовка през последните два месеца. Това представяне го отчитам като победа над самата себе си. Няма думи, с които да го опиша. Цял живот съм мечтала за това състезание, отложиха го с една година, не се знаеше дали ще се проведе. А сега ето, че съм тук, играх, класирах се пета. Научих се на много неща. Най-вече на това да не губя вяра. На този етап продължавам с гимнастиката, но не мога да си правя планове за Париж 2024. Три години са много време. Сега ще имам малка почивка преди Световното, което е октомври, отново тук в Япония", каза Калейн пред БНТ след състезанието.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Български полицай почина във Филаделфия

Българският полицай на служба във Филаделфия Владимир Малеев е починал на 6 август, съобщиха колегите му от Българо-американската полицейска асоциация. "Почивай в мир! Офицер Владимир Малеев №4203. Последна служба 6-ти Август 2021. Полиция – град Филаделфия!" "24 часа" веднага опита да се свърже с тях, но поради часовата разлика неуспешно. […]