Ботев (Враца) чака петима чужденци, раздели се със защитник

NetNews

Десният защитник Валери Христов се раздели с Ботев (Враца), след като изигра един пълен сезон в отбора. Роденият през 1998 година бранител пристигна през лятото на миналата година от Монтана и през изтеклото първенство записа 22 мача за първенство и 2 за Купата на страната, предава sportal.bg.

Валери Христов сам е поискал да му бъде разтрогнат договора и е получил положителен отговор от ръководството. Сега той е свободен агент и може скоро да подпише с друг отбор. Преди да дойде във Враца има два сезона в Монтана във Втора лига, два сезона в Черноморец (Балчик), пак във второто ниво и една година в Литекс (Ловеч).

Ботев (Враца) вече представи пет нови попълнения, но селекцията не е приключила. Най-вероятно в следващите дни ще има още поне пет, а може и повече нови хора – всички те са чуждестранни играчи. Добрата новина за врачани е, че тяхната първа среща за новия сезон е в понеделник късно вечерта и през целия първи работен ден на новата седмица още футболисти могат да бъдат картотекирани.

Момчетата на старши треньора Росен Кирилов стартират шампионат 2022/2023 като гости на Берое, а срещата е в понеделник.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Анкара се надява скоро да има развитие по въпроса за създаването на коридор за износ на зърно от Украйна

Анкара се надява идните дни да има развитие по въпроса за създаването на т.нар. зърнен коридор за износ на украинско зърно през Черно море, обяви днес турският министър на националната отбрана Хулуси Акар, цитиран от телевизия СиЕнЕн-Тюрк. Идните дни се надяваме на някои положителни промени по въпроса за създаването на […]