Ботев Пд скочи на БФС за липсата на програма за баража

NetNews

Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) не е никак доволен от липсата на програма за баража за Лигата на конференциите, пише „Тема спорт“.

Очертава се „жълто-черните“ да се класират именно за него. В момента тимът е на четвъртата позиция в класирането. Тя ще осигурява място, пращащо на двубой за евротурнира, стига Левски да остане трети, дори и да не спечели Купата на България. Ако пък „сините“ ликуват с трофея в неделя, то „канарчетата“ ще са на бараж, независимо дали са трети, или четвърти, не бива само да изпускат настоящата си позиция.

По програма последната среща на „жълто-черните“ от редовния дял на първенството е на 22 май, неделя – домакинство на ЦСКА. Баражът пък трябва да бъде на 27-и или 28-и, но БФС все още не е утвърдил датата.

Както е известно, в състава на Ботев има доста чужденци, на които трябва да се уреждат пътувания за родните им места.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Костадинов за Камала Харис: Бъркам животинските имена понякога

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов предизвика недоволство в пленарната зала на Народното събрание, след като „обърка“ името на вицепрезидента на Съединените щати, предаде bTV. В изказване от трибуната Костадинов каза „Камила“ вместо „Камала“ Харис докато коментираше визитата на Кирил Петков във Вашингтон. Изказването му накара Минчев да изрази възмущение и […]