Ботев Пловдив записа изключително важна победа срещу Ботев Враца

NetNews

Ботев Пловдив обърна Ботев Враца и стигна до крайния успех с 2:1 като гост в двубой от 23-ия кръг на efbet Лига. Врачани поведоха в 24-ата минута с гол на Валери Домовчийски, но само минути след това Джонатан Перейра изравни. В 72-ата минута Петър Атанасов пропусна дузпа, а пет минути по-късно Мите Цикарски се разписа с глава, за да донесе победата на пловдивчани.

В двубоя обаче не бяха зачетени две попадения заради засада, в ситуации, в които такава нямаше. В 10-ата минута Маркиньос вкара топката във вратата на Красимир Костов, но попадението му не бе зачетено неправилно заради засада. В 90-ата минута Самир Аясс се разписа, но и неговото попадение не бе зачетено.

В 3-ата минута Славчо Шоколаров застана зад топката, за да изпълни пряк свободен удар. Той пусна къс пас към Емануел Току, който стреля от границата на наказателното поле, но ударът му блокиран.

В 10-ата минута Маркиньос вкара топката във вратата на Красимир Костов, но попадението му не бе зачетено неправилно заради засада. Четири минути след това комбинация между Току и Маркиньос завърши с изстрел на бразилеца в ръцете на Красимир Костов.

В 23-ата минута Ботев Враца поведе в резултата. Джонатан сбърка паса си и подаде към Петър Атанасов, той върна към Дани Генов, който стреля, но в тялото на Аргилашки. Топката стигна до Валери Домовчийски, който я вкара в опразнената врата.

Две минути по-късно Джонатан се реваншира за грешката си. След центриране в наказателното поле Мите Цикарски свали с глава за бразилеца, който по земя прати топката във вратата на Краси Костов.

В 35-ата минута Юлиан Ненов стреля към близкия ъгъл и Аргилашки спаси.

В 50-ата минута Аласан Н'Диайе стреля с глава след центриране на Петър Атанасов, но над вратата. В 58-ата минута Маркиньос върна към Току, който стреля към вратата на Костов, но Венци Керчер подложи тялото си, за да може топката да излезе в корнер. След центрирането от ъгловия удар, Костов боксира.

В 72-ата минута реферът Иво Андреев посочи бялата точка след нарушение на Кевин Янсон срещу Самир Аясс. Зад топката застана Петър Атанасов, който обаче бе спрян от Георги Аргилашки.

В 77-ата минута Красимир Костов се намеси отлично след изстрел на Маркиньос. Минута по-късно след центриране от корнер Мите Цикарски вкара с глава във вратата на Костов.

В 90-ата минута Самир Аясс вкара топката във вратата на Аргилашки, но попадението на врачани не бе зачетено заради несъществуваща засада.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лора Караджова - секси и в супер форма

Лора Караджова изглежда повече от прекрасно, а това доказа с гостуването си в "Като две капки вода". Тя партнира на Милица Гладнишка, която влезе в образа на 100 кила. Двамата изпълниха хитовото парче "Цяла нощ", а именно това изпълнение донесе победата на чаровната актриса, разказват от Darik News. Имитацията на […]