Ботев победи Локомотив с 2:1 в Пловдив

NetNews

Ботев победи Локомотив с 2:1 в Пловдив

Снимка: БГНЕС, архив

Ботев подчини Локомотив с 2:1 в битката за Пловдив, която бе под №114 (41:40 победи). Двубоят на базата в Коматево бе от 22-ия кръг на родната efbet Лига.

Градските съперници изиграха много равностоен сблъсък, в който атаките се редуваха и пред двете врати. Рано-рано вратарят Редер улови шут на Току, а на отсрещната врата Парвиз Умарбаев беше неточен.

В добавеното време на първото полувреме направилият два пропуска преди това Антоан Бароан прати кълбото в мрежата, но голът за „канарчетата“ не беше признат заради засада.

Десетина минути след подновяването на играта капитанът Димитър Илиев изпусна дузпа за Локомотив, отсъдена за нарушение на  Аргилашки срещу Умарбаев. Вратарят обаче изкупи вината си и улови посоката на изстрела.

В 76-ата минута Ботев откри резултата след изпълнение на корнер. Тодор Неделев центрира и Виктор Генев реализира безпощадно с глава от границата на малкия пеналт второто си попадение за кампанията. Куриозното е, че първият му гол също дойде срещу Локо Пловдив, при това също след асистенция на Неделев.

Как премина срещата – четете на Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Показват на руски деца анимационни филми за войната

Стотици доброволци от България пътуват стотици километри до границите, за да транспортират към страната ни украинци, бягащи от войната. До момента над 300 домове у нас са отворили вратите си за бежанци от размирната страна. „Когато попитах едно семейство за колко време смятат да останат, те казаха – за 2-3 […]