Боян Чуков за Пламен Николов: Господи, смили се над България!

NetNews

И експертът по сигурност и външнополитически анализатор Боян Чуков избухна срещу кандидата за премиер на ИТН Пламен Николов, който се обяви за ревизия на договора със Скопие, като при това го нарече "Преспански".

Ето какво написа Боян Чуков във Фейсбук:

Пламен Николов: Страната не е имала премиер като мен досега. Трябва да ревизираме договора с РСМ.

„Неизпълнените ангажименти по Преспанския договор особено много ни притесняват. По никакъв начин няма да притесняваме своите братя и няма да ги лишаваме от възможнотта за тяхното европейско бъдеще. Това обаче не означава, че няма да отстояваме своя интерес. Може би ще ревизираме този договор”, коментира Пламен Николов.

Пламен Николов иска да ревизира Преспанския договор, който е между Гърция и Северна Македония!?!?! Господи, смили се над България!

Справка: Преспанското споразумение е международен акт, с който се решава спорът за името на Република Македония. Това е двустранно споразумение между Гърция и Република Македония, постигнато с помощта на ООН. С него втората страна се преименува в Република Северна Македония и променя конституцията си, а Гърция подкрепя членството ѝ в НАТО и ЕС и установява стратегическо партньорство с нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рецепта за вечеря: Млечна разядка с тиквички

Необходими продукти: 2 тиквички 400 гр. цедено мляко 2 скилидки чесън 5 листенца свежа мента 1 клонка свеж копър сол Начин на приготвяне: Измийте тиквичките и ги настържете. Загрейте вода до точка на кипене. Бланширайте тиквичките за кратко. Отцедете ги и ги охладете. Овкусете със сол. Нарежете на ситно ментата […]