Бразилия удари Венецуела на старта на Копа Америка

NetNews

Бразилия започна ударно участието си на Копа Америка, след като в мач от Група „В“ се наложи с 3:0 над Венецуела. Неймар се отличи с гол и асистенция срещу съперник, който беше сериозно ударен от COVID-19.

В дните преди мача в състава на Венецуела бяха открити осем положителни проби за коронавирус сред играчите на Жозе Песейро. В резултат на това португалският специалист имаше на разположение едва 15 играчи за мача срещу „селесао“.

Бразилия имаше пълна доминация на терена и Маркиньос откри резултата в 23-ата минута. Той се разписа при разбъркване в наказателното поле след центриране от корнер.

Неймар удвои в 64-ата минута. Най-скъпият футболист в света беше точен от дузпа, която сам си спечели. В 89-ата минута нападателят на ПСЖ подаде към намиращия се на празна врата Габриел Барбоса, който с гърди оформи крайния резултат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

България е на 45-о място по щедрост в света през 2020

България е на 45 място, отчита Световният дарителски индекс на КАФ 2021 (CAF World Giving Index) – най-авторитетното проучване, което измерва щедростта в 114 държави. Ежегодно проучване на глобалната щедрост разкрива огромното влияние на пандемията COVID-19 върху благотворителността – в позитивен, и в негативен план. Общности по целия свят се […]