Бритни отново нажежи страстите с голи СНИМКИ

NetNews

Американската поп певица Бритни Спиърс разпали страстите в социалните мрежи с пикантни кадри, на които без свян показва апетитните си форми. Звездата качи палавата си фотосесия в Инстаграм, пише jenata.blitz.bg.

На снимките 39-годишната изпълнителка позира само по бикини, прикривайки голите си гърди с ръце. Певицата е със спусната коса и носи типичния напоследък за нея опушен грим. Визията си е завършила с високи яркочервени ботуши на ток и перлено колие с висулка.

Спиърс обяснява, че качва въпросните фотографии, за да се чувства по-уверена.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

"Искам да се чувствам по-лека, защото съм родена напълно гола, като и всички ние", пише тя към публикацията, която за отрицателно време събра над милион харесвания.

Певицата коментира и появилите се наскоро слухове, че чака бебе от приятеля си Сам Асгари.

По думите ѝ това няма как да се случи заради спиралата, която са ѝ поставили против нейното съгласие, докато е била под опеката на баща си.

"Сложиха ми спирала, за да не мога да забременея. Сега искам да се оженя и да имам бебе. Исках да извадя спиралата и да имам бебе, но настойникът не ми позволи. Те не искат да раждам", признава звездата.

Спиърс добавя, че преди се е срамувала от фигурата си, но сега иска всички да видят и оценят красотата на тялото ѝ.

"Сега гледам на себе си от различен ъгъл. Аз съм красива жена, няма от какво да се страхувам!", пише още тя.

Феновете на звездата се гордеят с постъпката ѝ и не спират да обсипват с комплименти фигурата ѝ.

"Ти си просто легенда!", "Гордея се с теб, Бритни", "Благодаря ти за откровенията, ти си най-добрата", "Изглеждаш потресаващо", "Изобщо старееш ли?", "Продължавай да ни радваш със снимките си", "Красавица", "Обичам те и се гордея с теб", пишат те.

Преди няколко подобна поредица от снимки на Спиърс предизвика доста противоречиви коментари в мрежата. На кадъра тя позираше по сини дънкови панталонки и отново прикриваше голите си гърди с ръка.

Тогава обаче мнозина потребители на мрежата я попиляха от критика. "Какво става тук?", "Не е правилно да се занимаваш с такива неща", "Дръж се нормално, децата те гледат", „Психопатка", гневяха се те.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха удивително добре запазен скелет в Помпей (СНИМКИ)

Археолози откриха забележително добре запазен скелет при разкопки на гробница в древния град Помпей, която хвърля светлина и върху културния живот в града, преди той да бъде унищожен при изригването на вулкан през 79 г., пише БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес. Бели коси и част от ухо заедно с […]