Брус Уилис не иска да се отказва от киното заради болестта си

NetNews

Адвокатът на Брус Уилис Мартин Сингър заяви, че актьорът би искал и занапред да се снима във филми въпреки заболяването си, съобщи Mirror, цитиран от в. Сега.

„Моят клиент продължи да работи, след като му беше поставена диагнозата, защото желаеше да се снима в киното и беше в състояние да прави това, както са в състояние да го вършат мнозина други с афазия“, разказа Сингър, след като стана ясно, че продуцентът Рандъл Емет не е прекратил сътрудничеството с известния актьор, макар да е наясно с особеностите на болестта му.

През настоящата година е предвидено да излязат още няколко филма със знаменития екшън-герой. „Тези филми получиха финансиране, само за да се появи г-н Уилис в тях. Благодарение на това буквално хиляди хора имаха работа дори по време на пандемията от COVID-19“, коментира Сингър.

По-рано LA TImes огласи информацията, че Емет, който е работил с Г-н Умирай трудно в няколко филмови проекта, е знаел за диагнозата на Уилис, но му е позволил да продължи да се снима в продукции. По време на заснемането на Midnight in the Switchgrass („Полунощ в житното поле“, 2021), който е дебютният режисьорски филм на Емет, той споделил с тогавашната си годеница Лала Кент: „Не мога да продължавам повече така. Това е много тъжно. Брус не може да си спомни нито една своя реплика. Той не знае къде се намира“. Впоследствие Емет заяви, че не му е било известно за „каквото и да било влошаване на здравословното състояние на Уилис“.

Представител на Емет разказа пред Us Weekly, че продуцентът е „много горд от работата, която той и Уилис са свършили през последните 15 години“ и че „ако Брус не беше искал да е на снимачната площадка, той нямаше да е там“. „Уилис е един от най-великите актьори на своето време и допреди скорошното си пенсиониране беше търсен от множество продуцентски компании. Рандъл го смята за един от своите най-близки приятели“, подчерта неговият представител.

През март тази година беше съобщено, че 67-годишният Брус Уилис е решил да се оттегли от киното по здравословни причини. Актьорът бе диагностициран с афазия. Заболяването засяга различни форми на речевата дейност и боравенето с думите и води до влошаване на способността за говорене, четене, писане и запаметяване. Разкривайки в социалните медии новината, от семейството на Уилис заявиха, че периодът е наистина голямо предизвикателство за тях и изказаха благодарност на феновете за техните „несекващи любов, състрадание и подкрепа“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЦСКА 1948 е напът да привличе интересно име

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов подсказа, че клубът е напът да осъществи входящ трансфер. Той е на бразилския защитник Хелитон, който миналия месец беше спряган за трансфер на „Армията“. По традиция Цветомир Найденов използва профила си в социалните мрежи, където сподели клип на 26-годишния южноамериканец. След контролата с […]