БСП окончателно решава за споразумението на Национален съвет

NetNews

БСП събира Националния си съвет, за да даде мандат на Корнелия Нинова за подписване на коалиционното споразумение, предаде NOVA.

Вчера левицата създаде напрежение в бъдещата коалиция, след като поискаха корекции в някои текстове. Това наложи лидерите на преговарящите партии да се съберат извънредно в Народното събрание. Малко след това обаче коалиционните партньори изчистиха всички въпроси. След като Корнелия Нинова получи зелена светлина от Националния съвет, четирите партии в коалицията ще подпишат споразумението.

След това президентът Румен Радев трябва да връчи първия проучвателен мандат за съставяне на кабинет. Той ще бъде за „Продължаваме Промяната”.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лалов: Фандъкова трябва да бъде свалена с масови протести

“Специализираният съд трябва да бъде затрит. Този съд е Цветановия съд”. Това заяви пред „Евроком“ столичният общински съветник от “Демократична България” Методи Лалов Лалов коментира и поведението на Главния прокурор Иван Гешев, който той определи като безобразно. Гостът допълни, че Гешев няма никакви личностни и професионални качества. Бившият съдия взе […]