БСП продължава с кампанията „Социален Великден“

NetNews

Социалисти от Кюстендил, Тетевен, Дулово и Айтос се включиха в националната кампания на БСП “Солидарен Великден“, съобщиха от БСП. В Тетевен, заедно с подкрепата на народния представител от левицата Вяра Емилова, бяха зарадвани с козунаци над 35 ползватели на услугите на Дневен център за лица с увреждания – гр. Тетевен и Център за настаняване от семеен тип на възрастни хора с умствена изостаналост – Гложене. В инициативата се включиха председателят на жените социалистки Цецка Димитрова, общинският председател на жените социалистки Росица Паскова и председателят на БСП Гложене – Мария Йотова.

В Кюстендил социалистите раздадоха козунаци на десетки възрастни и социално слаби хора от общината. На Велики четвъртък бяха зарадвани хората с увреждания от Дом “Ильо войвода”. „Целта е едновременно да се покаже съпричастност и солидарност с нуждаещите се, но и да се подкрепи родното производство“, заяви председателят на местната структура Йордан Тодоров.

С благодарност посрещнаха поредното дарение от БСП обитателите на Защитено жилище и Центрове от семеен тип в гр.Дулово.

Социалистите от БСП-Айтос също зарадваха с козунаци и яйца нуждаещите се в навечерието на празника.

Кампанията “Солидарен Великден“, която е по инициатива на лидера на БСП Корнелия Нинова, се провежда за трета поредна година в цялата страна.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Наш клуб с трансферна цел - иска малийски нападател

Малийският нападател на Ниор Ибрахим Сисоко е трансферна цел на Ботев (Пловдив), пише „Тема Спорт“. Договорът на 26-годишния нападател с настоящия му тим изтича на 30 юни и той ще може да премине при “канарчетата” като свободен агент. Сисоко е един от водещите реализатори в Лига 2. Той има 10 […]