БСП – Ямбол определи партийните кандидати в листата за изборите на 14 ноември

NetNews

Областният съвет на БСП – Ямбол подреди партийните кандидати в листата за предстоящия парламентарен вот на 14 ноември. Те ще бъдат шест от общо осем кандидати, петото и седмото място са за коалиционни партньори или гражданска квота. Водач ще бъде досегашният народен представител Кристиан Вигенин, но този път той е натоварен с отговорността да води листата и в Пловдив – град.

Новите кандидати за народни представители на „БСП за България“ ще бъдат Пенка Илиева, Йордан Койчев и Милен Димов. Повторно за участие в парламентарните избори са предложени Владимир Стоев и Стоян Овчаров.


На заседанието на Областния съвет на БСП беше избран и предизборен щаб, в който участват кметовете на общините „Тунджа“ и Болярово и председателите на общинските организации на БСП в петте общини.


Окончателният състав на листата ще бъде одобрен от Националния съвет на БСП.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Кантарджиев: Нали ни бяха обещали, че сега няма да се умира, бе?

Има плавно покачване на случаите в София, допреди седмица столицата беше с по-ниско разпространение. Това заяви пред БНТ проф. д-р Тодор Кантарджиев, бивш директор на Националния център по заразни и паразитни болести и настоящ консултант по ваксинирането в Столичната община. 5 пъти по-малко са ваксинациите от пролетта или 7000 (вчера) […]