Бъдещите електрически Porsche-та ще останат със средно разположен „двигател“

NetNews

Следващото поколение на Porsche 718 Cayman и версията му без покрив Boxster ще разчитат изцяло на електрическо задвижване, но въпреки това ще запазят част от традиционния си чар. Спортните модели на марката са известни именно със средно разположения си двигател, който както се досещате, при електрическия модел ще липсва.

Въпреки това, инженерите на Porsche обещават да запазят конфигурацията със средно разположен „двигател“, дори и при електрическите автомобили. Това ще бъде направено, чрез разположението на батериите зад водача, но пред задната ос, именно за да предаде класическото усещане. Заедно с това ще бъде постигнато и по-ниска позиция на седене за разлика от тази при други електрически автомобили.

Припомняме, че на състоялото се преди месец автомобилно изложение в Мюнхен, германската компания показа прототипа Porsche Mission R, който на практика ни показа как ще изглеждат бъдещите Cayman и Boxster.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ангел Джамбазки сигнализира за нарушени права на българи в чужбина

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки сигнализира Министерството на образованието и науката, Министерство на външните работи и Държавната агенция за българите в чужбина във връзка със сигнал за дискриминация към наши сънародници от Босилеград, Цариброд, Република Молдова и Република Украйна. В казуса става въпрос за […]