Българинът с най-голям член в Източна Европа

AdminNetNews

Българинът може да се похвали с най-голям пенис в Източна Европа според данни на независимата организация World Population review, цитирана от flagman.bg. В класацията за най-голям член нашенецът застава на челното 25-о място с цели 15,02 см от 100 държави по целия свят. За сравнение победителят в състезанието е Еквадор със среден размер на мъжкото достойнство 17,61 см.

Най-напред от европейските държави се нарежда Холандия. Там мъжете могат да се похвалят с размер от 15,87 см. Следвани от французите на единадесета позиция с 15,74 см. Българският пенис е номер едно сред комшиите. Пограничната ни Северна Македония е на 50-о място със семплите 13,98 см, а гърци и турци застават на 64 и 69 позиция съответно с 13,30 см и 12,99 см. Почти в края на класацията са румънците на 70-о място. И на Балканския полуостров никой не може да ни стигне.

С най-малко достойнство са камбоджанците. Средната дължина, измерена там, е 10,04. Предпоследните места се разделят от няколко азиатски държави – Шри Ланка, Филипините и Тайван. Според проучването средният размер на пениса в ерекцията по света е 14,10 см. Важно е да се отбележи, че първоначалното проучване е направено на база самоотчетени данни, така че е напълно възможно много от респондентите да са били малко по-щедри с измерванията на своите членове.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Боряна Димитрова: Има рязка промяна в отношението към управляващите

Има две полярни нагласи в обществото – изключително рязка промяна в отношението към правителството и управляващата коалиция. Позитивните оценки намаляват наполовина, което е сериозна динамика – наблюдавана досега единствено при правителството на Пламен Орешарски, но при всекидневни протести тогава. Това коментира пред БНТ социологът от „Алфа Рисърч“ Боряна Димитрова. Тя […]