Автошествие в София блокира „Цариградско шосе“

NetNews

Антиправителствени демонстранти проведоха в София протестно автошествие. То тръгна от сградата на Българската народна банка и стигна до парка "Врана", като автомобилите се движеха с 20 километра в час. Според т.нар. Отровно трио по този начин се показва, че протестите с искане за оставка на правителството и на главния прокурор не са приключили, съобщи БНР.

Това е второто автошествие, организирано от протестиращите, които излязоха на улицата в началото на месец юли:

"Протестите промениха своята форма. Те не са приключили. Правим такива автошествия, за да спазваме противоепидемиологичните мерки, защото виждаме, че ситуацията в държавата е доста сложна с коронавируса. Днес отново ще караме този път в друг маршрут – до двореца "Врана", с 20 километра в час, с надути клаксони, за да не може да продължава да си мисли правителството, че ние сме спрели с протестите".

"Нищо по-различно от целта, която поставихме в първия ден на протеста: двете оставки, честни избори. Това е".

"Тръгваме от мястото на първия лагер, който беше пред входа на Министерски съвет. Минаваме покрай втория лагер, който беше до университета, третият е "Орлов мост", продължаваме до царствените покои, които слава Богу, за Борисов не се намират във "Врана", и ще направим обратен завой.

Това заявиха участници в проведеното в София антиправителствено автошествие.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Руски журналисти задържани в Турция

Журналисти от руски медии бяха задържани в Турция, съобщи РИА Новости. Репортерът Алексей Петрушко и операторът Иван Малишкин са били задържани през вчерашния ден. Двамата работят за НТВ. Те са сигнализирали до медията. Били са задържани в Истанбул. От вчера няма контакт с тях. Телевизията поддържа контакт с руското външно […]