Адвокатът на Пламен Узунов: Правят се внушения с манипулативен запис

NetNews

Видеата нямат звук и съдържанието на разговорите е неизвестно, което стана повод за интерпретации и много въпроси. Пламен Узунов не е коментирал казуса, а от президентството бяха лаконични с реакция, че не реагират на "манипулации". Това коментира адвокатът на президентския съветник Пламен Узунов Емилия Недева, цитирана от "Евроком".

Тя заяви, че това е манипулативно разпространен запис, направен от камерите на заведение, като се цели чрез внушения да се придаде на една приятелска среща различно от истинското ѝ съдържание.

Пламен Узунов се е срещнал с човек, който не е на държавна служба от много години, и няма нищо уличаващо го в това.

Твърдението за конспиративност е смехотворно, като се има предвид, че мястото е публично и че посещенията в това място очевидно добре се документират. Като адвокат и правозащитник бих попитала собственика на заведението, записите от чиито камери са предоставени за обслужване на тази манипулация, дали камерите му са поставени с цел охрана, или за регистриране и разпространяване на епизоди от личния живот на посетителите.

Колко са законни действията му и какви са мотивите да предоставя записите извън целите, за които те се правят", каза още защитникът на Узунов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стойчо Кацаров: Ромски лидери искат пари, за да се ваксинират

Неформални лидери от ромските махали на Пловдив са поискали пари, за да подкрепят имунизационната кампания в „Столипиново“, съобщи здравният министър д-р Стойчо Кацаров, цитиран от Радио Пловдив. На дискусията ромските лидери са били призовани да помогнат с личен пример и призиви към общността да се включат във ваксинацията, но срещата […]