Адв. Румен Чолаков: Гледат ни като губерния, външната политика на България е козируване

NetNews

Всички гледат на страната ни като на губерния, в която трябва да натиснеш губернатора и за една вечер може да получиш това, което искаш. Това коментира в свое участие в телевизия 7/8 адвокатът Румен Чолаков, който работи в Лондон и Ню Йорк.

"Външната политика на България е козируване. Няма как някой да има уважение към страната ни по този начин.", коментира той като подчерта, че България е претърпяла голям крах във външния си имидж през управленията на Борисов.

Според Чолаков, страната се нуждае от сериозен авторитет, който да ни даде възможността да градим приятелства съответстващи на националните ни интереси с партньори, които уважават рамките на нашите ангажименти като членове на Европейския съюз и НАТО.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наредиха проверка на разрушената ограда на границата с Турция

Новият областен управител на Хасково Минко Ангелов е назначил проверка на оградата по границата с Турция, която е разрушена в района на свиленградското село Сладун. "Това е съоръжение все пак касаещо националната сигурност, изисква незабавна проверка и ако това, което получих от бившия областен управител, че е пусната докладна за […]