Акт 16 за „Арена Бургас“ до края на годината

NetNews

Турнирът по художествена гимнастика „Жулиета Шишманова“ да стане Гран при на Европа. Подобни преговори води председателят на спортната комисия в бургаския общински съвет Йордан Георгиев по време на отминалата сесия, съобщи БНР. Състезания от такъв ранг целим да се провеждат в залата „Арена Бургас“, коментира той: Зала Арена е на последната крачка до издаване на Акт 15. Има някои доуточнявания съответно, между изпълнителя и между Министерството на спорта, като инвеститор, а в това число Академика, по отношение на завършването, по отношение на дооборудването, но с това няма да се възпрепятства възможността тази зала да започне да приема такива първенства. И аз съм убеден, че до края на годината всичко ще се изчисти и ще има Акт 16 на залата.

През седмицата общинският съвет подкрепи намерение през 2023 г. общината да осигури, при възможност, над 300 000 лв. за провеждане на европейското по волейбол в Бургас.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бивш шеф в ЦСКА се изгаври с Левски

Бившият административен директор на стадион "Българска армия" Милко Георгиев излезе с коментар в социалната мрежа "Фейсбук" след вчерашното поражение на Левски срещу Ботев (Враца). "Сините" бяха тотално надиграни от врачани и се намират в дъното на временното класиране. "Още ли искате да фалират? На мен лично този вариант ми допада […]