Александър Томов: „Има такъв народ“ ще са първи на изборите

NetNews

“Мнението ми за служебното правителство е много положително”, заяви в предаването “Делници” на телевизия "Евроком" лидерът на КП “Движение заедно за промяна” проф. Александър Томов.

Томов обясни, че коалицията, на която е председател, разчита на това, че ще бъде изненадата на предстоящия вот. Гостът стигна още по-далече, допълвайки, че за разлика от големите партии, формации като неговата не са равнопоставени заради наличието на по-малко финансиране.

Лидерът на КП "Движение заедно за промяната" заложи на това, че първа политическа сила след вота на 11 юли ще бъде “Има такъв народ”. Томов беше категоричен, че няма как ГЕРБ отново да бъдат първи след направените разкрития.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Турция гледа с оптимизъм на предстоящата среща между Ердоган и Байдън

Турция се надява, че разговорът на президента Реджеп Ердоган с американския му колега Джо Байдън по време на срещата на върха на НАТО през следващата седмица ще даде положителен резултати, заяви в сряда външният министър Мевлют Чавушоглу, добавяйки, че срещата ще бъде "критична", съобщава Ройтерс. Байдън и Ердоган ще се […]