Александър Томов регистрира „Заедно за промяна“ в ЦИК, настоя да не се скриват реалните играчи за изборите

NetNews

Движение "Заедно за промяна" се регистрираха в ЦИК за предстоящите парламентарни избори на 4 април с близо 6 000 подписа. Целите, които си поставят, са да участват в следващото Народно събрание и в управлението на държавата. Листите на партията включват професори, адвокати, лекари и творци. Те ще представят платформата си на 20-25 февруари.

Председателят на движението Александър Томов призова хората да гласуват, защото ако гласуват, идва голямата промяна, която искат. Хората в България заслужават една по-добра участ, подчерта той.

Програмата на движението за изборите означава конкретна икономическа реализация на стратегически проекти, основани върху от 5 до 7 млрд. евро чужди инвестиции в следващите четири години, смяна на олигархичния модел, много по-свободна и децентрализирана икономика и реализация на стратегическите проекти.

Томов призова медиите да не скриват реалните играчи от българския народ. Той прикани всички партии, които ще участват на парламентарните избори да участват в открит дебат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЕК даде насоки за запазване на околната среда

Европейската комисия представи насоки относно прилагането на т.нар. принцип за ненанасяне на значителни вреди на околната среда при инвестирането на средства от Механизма на ЕС за възстановяване и устойчивост. Механизмът е водещият инструмент в основата на NextGenerationEU, който ще предостави 672.5 милиарда евро под формата на заеми и безвъзмездни средства […]