Алибегов: Няма накъде да паднем повече

NetNews

Базово ме учудва даже, че са толкова малко. При 30 000 заведения в България има 10-20 случая на злоупотреби. Ако до 2 седмици не се вземе решение за отваряне на нашия сектор, тъй като ние сме на последно място по заболеваемост в Европа, ние няма накъде да паднем повече – ще приложим италианския модел.

Това коментира председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в ефира на Bulgaria on air.

Думите му са след като стана известна злоупотреба при работа на ресторант в един от известните столични хотели.

"Това ще е когато всички заведения ще отворят в един ден и ще работят оттук нататък. От един момент нататък вече няма какво да се губи. Повече няма да чакаме", каза председателят на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов.

От Асоциацията на заведенията заявяват още, че не одобряват противозаконните действия на колегите си, но част от тях предпочитат да платят глобата за нарушение, отколкото да бъдат изправени пред фалит.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Кунчев: Вече сме си внесли новия щам, официално още го нямаме

„Нямаме официално регистриран новия щам на коронавируса у нас. По мое мнение вече сме си го внесли от Великобритания. В момента изследваме и очакваме резултатите в края на януари”. Това заяви в ефира на „Неделята на NOVA” главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, цитиран от "Евроком". Относно информацията […]