АПИ: Планирайте внимателно пътуванията си

NetNews

Във връзка с очаквания интензивен трафик в края на почивните дни около 24 май, от АПИ призовават да се планира по-внимателно времето за пътуване и при нужда да се ползват и алтернативни маршрути, предаде БНТ.

Над 91 хиляди превозни средства са излезли от София на 21 и 22 май, отчитат трафик камерите на Пътната агенция. Най-натоварено е било движението в посока Бургас по АМ "Тракия", след това по магистралите "Хемус" и "Струма", както и по пътя София-Калотина.

За улеснение на трафика по АМ "Тракия" днес и във вторник в района на ж.п. надлеза при 159-и км ще има две ленти за София и една за Бургас. В същото време продължава и акцията на КАТ, пътните полицаи следят за употреба на алкохол, наркотици и превишена скорост.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Израел победи вируса, отменя ограниченията

Израел планира да отмени от 1 юни повечето наложени заради коронавируса ограничения, след като успешната кампания за ваксинация практически сложи край на разпространението на епидемията в страната, предадоха Франс прес и Ройтерс, като цитират изявление на здравното министерство, съобщи БТА. Над 5 милиона от 9,3 милиона жители на страната са […]