Асен Йорданов: Създателите на Николай Василев и Пеевски са едни и същи

NetNews

Защо е решил да направи този проектокабинет не знам, сравних предложението за Николай Василев за премиер с предложението за Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Никой от т.нар. опозиционните политици избягват да говорят за това. Това коментира създателят на "Биволъ" Асен Йорданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

Той също сравни потенциалното правителство на Слави Трифонов с Тройната коалиция. "Николай Василев и Делян Пеевски са с една и съща генетика, имат едни и същи създатели. Те са създадени от една и съща група, която през 2001г. промотира царя (бел. ред Симеон Сакскобургготски), както и че за 800 дни всичко в България ще бъде оправено, повтаряше на хората да му вярват. Тогава Николай Василев беше никому неизвестен, без нито един ден трудов стаж в страната, както и Делян Пеевски, както и Бойко Борисов. Те се появиха от тази банка на кадри", коментира той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов за Балтов: Служебните слуги на Румен Радев вече са дъно!

“Изчегъртаха” и проф. Балтов! Позорно пенсионираха проф. Кантарджиев, позорно унижиха достойните лекари от Александровска болница! И всичко това преди очакваната нова КОВИД вълна през есента! Ако това не е “изчегъртване”, какво е? Не е ли репресия срещу достойните лекари, превели българския народ през КОВИД кризата. Отмъщение? На кого отмъщавате, служебни […]