Атанас Атанасов: Хората не искат повече ГЕРБ на власт

NetNews

"Трябва да се отчитат обществените нагласи, хората искаха промяна и масово излязоха на протести. "Демократична България" е сигурен участник в следващия парламент, трябва да възстановим парламентарната република", това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS председателят на "Демократи за силна България" и съпредседател на "Демократична България" Атанас Атанасов.

Той бе категоричен, че "Демократична България" никога няма да участва в правителство с Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Атанасов коментира и шпионския скандал, разразил се у нас през последните дни. Според него държавният глава задължително трябва да вземе отношение по проблема с руските шпиони. Той вижда в събитията опит на ГЕРБ предизборно да компенсира някои дефицити. Атанасов е на мнението, че прокуратурата трябва да прояви същата усърдност от шпионския скандал и по случаите със записи на премиера, които компрометират цялото управление и държавата. Относно работата на службите Атанасов е убеден, че те са си свършили работата около руските шпиони, но са били употребени политически.

ДБ иска държавата така да работи, че законът да се прилага еднакво към всички, отбеляза още той. "Хората не искат повече ГЕРБ на власт и всички трябва да се съобразят с тази ситуация", направи заключение Атанас Атанасов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рекорден брой хоспитализирани покрай третата вълна на COVID-19 у нас

Рекорден брой заболели с коронавирус са хоспитализирани в пика на третата вълна на епидемията в България. В болници са почти 9500 души, което е рекорд от самото появяване на COVID-19, a 751 от тях са в интензивни отделения, предаде bTV. Тревожна е картината на заболеваемостта у нас. На 14-дневна база […]