Атанас Зафиров: БСП ще сложи ред в хаоса

NetNews

"Хората виждат в наше лице основната алтернатива. Изборите не се решават от социологически проучвания, освен това те до голяма степен са манипулирани. Има и мнаго голям скрит вот".

Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS зам.-председателят на БСП по коалиционната политика Атанас Зафиров.

Социалистът е убеден, че хората искат промяна и такава ще има, но отказа да гадае за следизборните коалиции, преди да са преминали изборите. А ако се стигне да такива разговори, БСП ще се допита до своите избиратели как виждат бъдещото правителство.

"Вярвам, че първият мандат ще бъде връчен на БСП, защото ще имаме достатъчно голям резултат, но отново ще се допитаме до нашите избиратели как виждат бъдещия кабинет, когато се стигне до нужда от коалиционно управление", заяви Зафиров.

Той допълни, че няма в момента в партията дебат дали може БСП да управлява без Корнелия Нинова да е премиер.

Относно шпионския скандал Атанас Зафиров заяви, че трябва да се изчака решението на съда, но ако е имало хора, които предават информация на чуждо разузнаване, то трябва да получат справедливото си наказание и добави, че няма да коментира липсата на отношение по въпроса на президента Радев.

От БСП са убедени, че окомплектоването и модернизирането на армията е задължително, но за новите самолети Зафиров каза, че в момента по важно е да се грижим за здравеопазването, като ако столетницата управлява, през първата година приоритетно ще се грижи за икономика и здравеопазване.

За смяната на модела в здравната система Атанас Зафиров каза, че ще бъде много трудно, но ще се случи, след като БСП сложи ред в хаоса, който цари сега в този сектор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лъчезар Борисов: ГЕРБ има основание да очаква голяма подкрепа на изборите

"Искам бизнесът да работи, но е важно и здравето на хората, когато работниците са здрави, бизнесът работи и икономиката върви напред". Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS настоящият министър на икономиката Лъчезар Борисов и кандидат за депутат от управляващата партия ГЕРБ. "Близо 2 млрд. лева […]