Бебе е с тежкия изгаряния в „Пирогов“, било се заляло само с вряла вода

NetNews

Бебе на едва девет месеца е в тежко състояние в Пирогов, след като получило изгаряния от вряла вода, предаде "Монитор". Инцидентът станал в дома на родителите във Велико Търново.

Според обясненията, които те дали на лекарите, бебето само се било заляло с горещата вода, като обърнало върху себе си съда, в който тя се намирала.

Медиците обаче са по-склонни да вярват, че детето е било залято от самите родители, които с обясненията се опитвали да укрият вината си.

Доказателство за това бил фактът, че майката също била с по-лека форма на изгаряния. След оказаната му първоначална помощ от спешните медици, бебето е настанено в детското отделение. Засегнати са коремът и крайниците.

Това не е първият случай на бебета и малки деца получили изгаряния по невнимание.

През януари 2021 г. млада майка реши да изкъпе бебето си с вряла вода посред нощ. В резултат на къпането то получи толкова силна степен на изгаряния, че се наложи да бъде преместено в Пирогов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Борисов и Курц обсъдиха ваксините и разпространението на COVID-19

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с австрийския канцлер Себастиан Курц. Премиерът изрази подкрепа за инициативата на австрийския канцлер да бъде внимателно разгледан начинът на доставка и разпределение на ваксините, договорени от Европейската комисия, към държавите членки на ЕС. Според министър-председателя Борисов е необходимо дистрибуцията на ваксините да се реализира […]