БОЕЦ: Прокуратурата започна проверка срещу Бойко Борисов за корупция и пране на пари

NetNews

Бой до дупка! Прокуратурата днес съобщи, че е ”Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. – бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания”! Вижте цялата позиция на БОЕЦ без редакторска намеса:

ВАЖНА ПОБЕДА! ТОВА Е начина – бой до дупка! Прокуратурата днес съобщи, че е "Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. – бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания"!

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

Това е петият сигнал на БОЕЦ до българските институции за последните три години по скандала "Къщата в Барселона" на Бойко Борисов! Още през 2018г. сезирахме КПКОНПИ, след това последователно – парламента, прокуратурата, НАП и отново парламента. Междувременно сезирахме и каталунската антикурупционна прокуратура в Испания и там започнаха проверка. След три години битка принудихме и българската прокуратура и слугата на мафията, Иван Гешев да образуват проверка! Бандата на Буда падна от власт и бавно, но сигурно започват да губят кокнтрола върху институциите. Самият факт, че прокуратурата признава официално за образувана проверка за корупция срещу Борисов по сигнала на БОЕЦ е важна победа, защото както и да завърши тази проверка вече има институционна следа. А това ни дава възможност да продължим тази битка дори и в международни съдилища, ако тук получим отказ от правосъдие. И това е краят на Борисов. Трябва да продължим обаче – Пеевски, Доган, Гешев и тн…

БОЕЦ плащаме тежка цена за своята дързост и битки, но чрез последователност, жертвоготовност и упоритост успяваме да разклатим кочината и да осветляваме мафиотският образ и модел на управление на държавата. И разобличаваме конкретните виновници за грабежа на държавата. Ще се преборим с всичко, важното е никога да не се отказваме и винаги да водим битките си до край.

Битката продължава, поздравления за всички бойци и благодарност за всички непримирими граждани, които бяха до нас през тези години! Без вас, приятели нямаше да се справим и вашата подкрепа е най-висшата оценка за нашата дейност. Очаквайте следващите акции, сигнали, действия и протести на БОЕЦ. 18.05.2021г. Георги Георгиев – БОЕЦ"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват компания на Тръмп

Прокуратурата в Ню Йоркс започна разследване за действията на една от фирмите на Доналд Тръмп, съобщи Вашингтон Пост. Това беше обявено от окръжния прокурор на Манхатън Сайрънс Ванс. Прокурорът разследва делата на Тръмп от периода преди да стане държавен глава. Води се проучване за данъчни измами и манипулация на бизнес […]