Борисов в Дулово: Пипат машините, ще прехвърлят гласове на Трифонов

NetNews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов продължава да обикаля България предизборно. Той се обърна към симпатизантите на партията в Дулово, където заяви, че трябва да "глаусват много", защото твърди, че ще има нагласен вот в полза на Слави Трифонов и "Има такъв народ".

"На 3 или на 5 гласа ще прехвърлят един на Слави Трифонов, за това трябва да гласуваме много, нашите да са повече", изтъкна Борисов, смятайки че в момента машините се "пипат".

"Те в момента пипат машините. Какво им пречи в края на деня да преброят квитанцията от машината, но отричат, защото ще ги хванем, че са излъгали", заяви Борисов.

Той се възмути от това, че СИК ще може да помага с гласуването на машината от 2 метра разстояние, като подчерта, че в малките секции вотът ще може да се манипулира.

"Тук по-възрастните помнят възродителния процес. Стотици хиляди български мюсюлмани бяха прокудени от БКП, която сега е БСП, не знам как ДПС приемат да правят коалиции с тях. Никога не трябва да се допуска това. И не знам защо им казвате нови партии. Дончева е преди мен е в политиката. Трифонов от 90-а година води политическо шоу. Новите са пребоядисаните стари", разкритикува опонентите си Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За "мисирките" и истинската журналистика

Борисово-Пеевският медиен модел сведе журналистиката до Горно и Долно Мисиркино: верноподаничество и спад на качеството под санитарния минимум. Но българинът сякаш пет пари не дава. И в буквалния смисъл. От В. Стойнев. "Мисирка" се утвърди като пейоративното название на "журналист" в България. Кръстителят на "мисирките" Бойко Борисов с едната ръка […]