Борисов: Защо искате да ни стържете бе, сладкиши? (ВИДЕО)

NetNews

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов тръгна на нова туристическа предизборна разходка в съботния ден. Вождът събра членове на ГЕРБ в гората край хижа "Славей" в планината Голо бърдо", където подхвана отново словесната война със служебния кабинет. Освен президента Румен Радев, днес на мушката на Борисов беше и финансовият министър Асен Василев.

"Това са опасни хора, нищо общо нямат с нашата добронамереност“, гневи се бившият министър-председател.

"Защо искате да ни стържете бе, сладкиши? Че сме ви оставили най-добрите финансови параметри и по чекмеджетата намирате по милиард и 500 млн. ли?“, попита Борисов, сякаш забравил за своето лично нощно шкафче.

"Понеже ти винаги ми казваш, че няма пари в бюджета, Асенчо явно ни е подслушвал и сега и той казва, че няма пари“, обърна се Бойко Борисов към бившия си финансов министър от кабинета "Борисов 3" Кирил Ананиев.

"Какво бръмчи тука. Дрон? Кой го измисли това? Радев да дойде да се учи. Той с един дрон ме шпионираше. Беше много забавно“, пошегува се Борисов.

„Който иска снимка или нещо… тука е много хубаво – зад мене стъпвайте всички“, разпореди той, любувайки се на природата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левски надви Локомотив Пловдив в контрола

Левски надви Локомотив Пловдив с минималното 1:0 в приятелски мач. Единственият гол за "сините" бе дело на Билал Бари още в 6-ата минута на срещата, която се игра пред над 600 фенове на ст. "Георги Аспарухов" в София. Привържениците, които бяха настанени в Сектор "В", обаче видяха и неприятна ситуация […]