Борисов: Кюлче съм пипал само в банката, „Добър ден“ не съм казвал на Маги Бадер

NetNews

Бившият премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов даде извънреден брифинг относно санкциите, наложени от САЩ по закона "Магнитски" на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски и Васил Божков. В брифинга участваха още Екатерина Захариева и Даниел Митов, съобщи varna24.bg.

"Знаете, че аз съм вярващ човек (б.р. – след това се кръсти). Една стотинка не сме получавали от Божков. Пеевски не съм го виждал от 8 месеца. Пеевски е просто един "бивш депутат". Кюлче съм пипал само веднъж в живота. Бях в БНБ като премиер, за да видя златния резерв. Там кюлчета са натрупани в едни големи палети. Тогава от Надзора ми казаха: "Тук има едно правило, ако някой може с два пръста да повдигне едно кюлче, то си остава за него". А те са с такава конусовидна форма, че колкото повече се опитваш да го вдигнеш с два пръста, толкова повече ти се изплъзват. Това е единственият път, който аз съм пипал кюлче.

Борисов говори и за думите на Светослав Илчовски, който набеди Маги Бадер за Мата Хари:

"Никога не съм я виждал и чувал. "Добър ден" не съм ѝ казвал. Как един, да не давам квалификации, може да набеди едно момиче". Поднасям си извиненията към нея".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ГДБОП откри огромно количество хероин в Сливен

Между 600 и 700 килограма хероин са били заловени при специална операция на ГДБОП, предадоха от програма „Хоризонт“ на Българското национално радио, позовавайки се на свои източници. Наркотикът е намерен е в склад в Сливен. Операцията и претърсването продължават и в момента. Акцията е съвместна с международни партньори на страната […]