Борисов се срещна с Митрофанова, за шпионите нито дума

NetNews

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с посланика на Руската федерация Елеонора Митрофанова по повод началото на мандата ѝ в София. В рамките на разговора им в Министерския съвет бяха обсъдени двустранните отношения и наличието на желание и от двете страни те да бъдат задълбочавани в дух на добронамереност и прагматичност.

От пресцентъра не съобщиха двамата да са разговаряли за шпионския скандал.

Премиерът Борисов изтъкна, че България държи да има открит и взаимноизгоден диалог с Руската федерация, при който страната ни се води от националните си интереси и евроатлантически приоритети.

Българският министър-председател пожела на посланик Митрофанова успешен мандат в България и посочи сериозния потенциал за сътрудничество в сферата на икономиката и търговията. По думите му България и Руската федерация могат да развиват успешно партньорство в редица области като например културата, туризма и селското стопанство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Увеличиха броя на леглата в Ямбол, на място идва здравният министър

Заради изчерпване на леглата в Ямбол, от РЗИ издадоха заповед за увеличаване бройките за „Ковид-19”. Така в МБАЛ „Св. Пантелеймон” те стават вече 96. Промяната влезе в сила от 14.00 часа днес. 882 са в момента болните с коронавирусна инфекция в област Ямбол. От тях 138 са в болничните заведения, […]