Борисов: Сменят шефа на ДАНС, защото разкри шпионската мрежа на Русия

NetNews

Подготвени сме за изборите, хаосът и страхът, в който искат да вкарат да живеят у хората, няма да стане. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на живо включване в социалната мрежа "Фейсбук".

„Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се, ние ще се готвим много добре. Подготвени сме. Хаосът, страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Някои социолози си позволяват да казват, че ГЕРБ били сами, ние винаги сме управлявали в коалиция. Предишният мандат с „Реформаторския блок“, следващият мандат с „Патриотичния фронт“. Аз съм много щастлив, че колегите от Воля, ВМРО, НФСБ се организираха се организираха и ще отидат заедно на избори. Освен това ние сме ГЕРБ – СДС. Пълна мобилизация", каза той.

Борисов съобщи, че ръководителят на националния щаб на партия ГЕРБ е зам.-председателят Томислав Дончев и софийският – Даниел Митов.

Пред присъстващите на срещата говори и Томислав Дончев, който заяви, че е много важно да се покаже, че има свежи лица в листите на ГЕРБ, че партията се развива и обновява.

Борисов разкри, че Даниел Митов ще бъде водач на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в 24 МИР-София.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че след инфраструктурата се минава на втори етап на развитие.

"Ние не сме правили назначения. Тези хора са професионалисти и те сега се чудят как да изчегъртат професионалисти", каза Борисов по време на разговор с предствител на младежкото ГЕРБ, който е специализант в болница "Пирогов".

Лидерът на ГЕРБ попита с усмивка дали все още проф. Балтов е директор, или са го сменили.

Общинският съветник на София от ГЕРБ Димитър Вучев заяви пред Борисов, че спестяванията на домакинствата са над 90 млрд. и това говори, че хората имат големи спестявания, но не смеят да инвестират и да развиват бизнес, което означава, че трябва да бъдат стимулирани и да им се предостави благоприятна среда за това.

Борисов се обърна към Дончев и Митов и заяви, че тези младежи са бъдещите кандидати на ГЕРБ за общински съветници, за районни кметове, а от тях ще се избере и след време кандидатът на ГЕРБ за кмет на София.

"Още чакам да видя автобусите с двойни дъна от Костинброд. Не съм ги видял, едва ли някой ще ги види. Още чакам кетчърите, които още тогава се каза, че не може да записват. Сега пак ни обвиниха в същото", заяви лидерът на ГЕРБ по сагата за подслушванията.

"След като освобождават шефа на ДАНС, сега да видим как, защо и къде", продължи той. Борисов попита с какво смяната на шефа на Митниците и на шефа на ДНСК ще има значение за честността на изборите.

Той изтъкна, че в Митниците за шеф са върнали човек на Орешарски и попита какво налага тази смяна и с какво тя ще гарантира честността на изборите.

"Без Господ нищо не може да бъде направено", заяви пред младежите председателят на ГЕРБ.

"Това е една малка част от софийския щаб. Мисля, че ще бъде изцяло ориентирам към младите, работещите, мислещите и ориентираните хора.

"Махането на шефовете на служби единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия. Никога в България повече няма да разкрият руски шпиони. Никога повече някой няма да си сложи главата в торбата. Това е причината да ги махнат. И се извинявам на тези момчета, които се бореха да запазят националната сигурност на страната", негодува Борисов.

"Искам да се внедрите и нахално, брутално да разкриете кога и кого са подслушвали", отсече той. "Не разбирам смяната на шефа на ДАНС. Това е реваншизъм", отсече лидерът на ГЕРБ.

„Още чакам да видя автобусите с двойни дъна, с които ГЕРБ извозвали бюлетини. Не съм ги видял, вероятно и никой никога няма да ги види. Сега ни обвиниха пак, че сме записвали. Само че тези, които записваха, сега са в МВР”, каза лидерът на ГЕБР.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристиян Костов блесна като жена

Певецът Кристиан Костов, който прослави България с второто място на песенния конкурс "Евровизия" през 2017-а, е от артистите, които без съмнение обичат да променят визията си често, провокирайки не само себе си, но и почитателите си. Сега той ги изненада като се появи като жена. За премяната си сподели самият […]