Борисов: Това ще бъдат първите манипулирани избори в България под зеления ботуш на Радев

NetNews

"Това ще бъдат първите манипулирани избори в България и аз се радвам, че трудно ви намира на картата човек, но ние направихме много за този регион", това заяви експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от шуменското село Вълнари.

"Имаме депутати и министри от всички етноси. Ние толкова много правим за тези региони. Вижте при вас какви училища, детски градини и пътища има. Минавал съм по пътищата с дупки, а сега са прекрасни. Ако бяха приели Плана за възстановяване щеше да има още", допълни той.

Бившият премиер каза, че служебното правителство е ограбило Севера.

Докато Борисов говори, се чу детски кикот някъде между аудиторията.

"Много сте шумни, бе. Ще кажат, че сме поканили деца да агитират и ще ни треснат глоба", пошегува се той.

"Бяхме сложили в отделна сметка пари, за да се довърши магистралата до Шумен. Когато дойде Орешарски, фалираха КТБ. БСП за съжаление вече не са и опонент. Те са шампион по фалиране на банки.

Когато дойдохме на власт имаше мощно икономическо развитие на страната и за 10 години с 90% увеличихме БВП. Сега не знам как ще се възстановим само след месец управление на служебното правителство", продължи Борисов.

"Българите ще разберат кой стои зад Слави и Христо Иванов. Вие виждате как си шушукат с Данчо Цонев. 18 или 19 държави си получиха парите от Плана за възстановяване. Тия тук вместо да се чудят какво да съсипят, да пратят плана", апелира той.

Експремиерът призова хората да се ваксинират, защото не се знае дали ще могат да работят след време, а и не е сигурно, че ваксини ще има, защото "не се знае какво ще ги направят тия сега, дето са на власт".

"Убеден съм, че знаете на 11 юли какво да правите", каза още Борисов.

"Много кметове ми звънят и ми казват, че ги викат в полицията и им казват да не участват в предизборни кампании. Това е зеленият ботуш на Радев и радевата демокрация. Ако не го свалим на време ще видите след това, Рашков и компания сега управляват", завърши Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5-те най-студени зодии

Има хора, които са изключително студени. И това не е случайно – понякога зодията има роля в тези черти на човека. В тази статия ще видим кои са петте най-студени зодии: 1. Рак Защо Раците са толкова студени? Може да се чудите как някой, роден под знака на Рак, би […]