Будинов към министър Минеков: Срам и позор! Обиждате колегите ми!

NetNews

Велислав Минеков предизвика недоволството на актьорите с изказването си, че трябва да се закрият някои театри, опери и музеи, които не генерират приходи. Според артистите обаче е обидно отношението на служебния министър на културата, който използва думата "предприятия".

"Срам и позор, г-н министър! Обиждате колегите ми, обиждате всички работещи в сферата на културата! Вие знаете ли на какво точно сте министър? Категорично се обявявам срещу подобно говорене, срещу всяване на страх и разделяне на хората на културата!", реагира актьорът Евгени Будинов, бивш депутат от ГЕРБ в 44-тото Народно събрание.

Той бе категоричен, че нито едно правителство на ГЕРБ не си е позволявало да посегне на "нито един храм на културата, на нито един културен институт, на нито един творец".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Принц Уилям силно се притеснява за Хари, че ще прекали с нападките

Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да развали още повече отношенията си с останалите членове на кралското семейство, съобщи Мейлонлайн. Приятел на принца споделил пред британския в."Мейл он сънди", че принц Уилям бил разочарован и "много загрижен" след поредните му […]